Video Lori Lenyek Kereta (TITIK BUTA)

Kepada pemandu kereta dan motorsikal diluar sana , Kita kena ingat , Kalau atas jalan ni , Kita kecil saja berbanding lori yang bertan tan besarnya .

Lebih lebih lagi bila kita berada disebelah lori .

1 )Kalau boleh bila nak memotong , Pastikan beri singal dari awal

2 ) Baca pergerakan lori sebelum memotong , Kalau kau rasa ada potensi untuk lori tu tukar lane , Aku suggest hampa bersabar sekejap .

3 ) Elakkan parking sementara di belakang lori lebih lebih lagi dekat R&R , Ini tempah maut nama nya

4 ) Kalau kau sedang di trafik light sebelah lori , Atau bas .. biar mereka jalan dulu … Tak payah lah kau ego sangat .

Sebab apa kita kena beralah dengan mereka ni semua ?

sebab kita kecil , Dan bahaya titik Buta seperti gambar di bawah …

Advertisements

Apa Pendapat Anda?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.