hasan

NOTA PENTING !!!!

KISAH RASUK HOSPITAL MERSING

Kisah ini pengalaman aku sekitar tahun 2011. 7 tahun yang dulu . Akan tetapi , setelah Pihak Hospital memandang sirius , dengan jemputan dan kedatangan para ustaz dan ilmuan islam . Alhamdulillah pendinding yang baru sangat berjaya .

KINI Hospital Mersing 2018 tiada lagi masalah gangguan ATAU mistik .

Alhamdulillah semuanya selamat hingga kini .

Jadi saya berharap KISAH PENGALAMAN INI tidak memberi kesan kepada mana mana pihak terutama hospital mahu pun pesakit .

Harap maklum .

Saya mohon korang boleh tolong share . Untuk memastikan NOTA INI sampai ke semua pembaca .

Tulisan ini adalah hak cipta terpelihara saya . Tidak dibenarkan untuk menciplak , Atau digunakan disebarang medium cetak , digital , atau apa apa pun yang berkaitan selain dari mendapat kebenaran .

Hakcipta terpelihara . anda pasti faham maksudnya

2 comments

  1. Salam Dr
    Sy mcm lost track semua cerita2 ni. Walau sy ada save few cerita
    Ada link tak utk semua2 cerita dari Dr?
    #terimakasihDrYH

Apa Pendapat Anda?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.