Bila Laki Tanya

Bila Laki Tanya

1- Macam sedap je tengok maggi dalam iklan tu kan ?

“ Alahhh biasa je .. Tak teringin pun ..” Balas Bini

Yang kita ni kecuq ayaq lioq , Maknanya , Kami nak megi tu , Tengah lapaq , Mengidam . Nak mintak takut kena pot pet satgi .

. Pi la angkat bontot tu , Pi masak sat ..

2- Awak tau tak rim kete saya dah bengkok .. Bahaya kan ?

Bukan apa , Kami nak tukaq rim baru .
Bahaya woi drive rim bengkok

3- Awak nampak minyak gamat tak ?

“ Entah lah , Awak cari la dekat gobok sana tu ..” Balas Bini

Yang laki kau pun yeye lah sapu minyak kat tengkuk tu urut sorang diri ..

Bukannya apa , Kami nak manja manja je , Kalau dapat urut belakang , Urut tengkuk , Alahai syok nye ..

Jangan lah malas sangat nak urut tu
Kalau malas , jangan terkejut kalau laki kau terpacak dekat kedai ada patung gajah tu satgi..

4- Soalan no 4 ni .. Memang hangpa kena paham betui2

“ Awak bila period / Datang bulan ?”

Jangan la hampa jawab ,

“ Tak lah tak period , Lepaih tu sarung kain batik , pi sapu tepung gomak dekat muka “

Hat ni , Terang lagi bersuluh ..
Kalau tak suluh pun takpa ..

Bukannya apa , Kami laki ni
nak ajak buat projek manja ja..

Dress up la helok skit , Pakai custom wonder girl ke apa ..

Baru lah boleh cucuk terbang ke udara ..

Kamon la .. Takkan itu nak ajaq kot …

Apa Pendapat Anda?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.