BILA BINI TANYA

Bila Bini kau tanya

“ Awak nak makan apa “?

  • Maknanya dia suruh kau offer dia , Dia nak makan apa … Sebab kalau kau bagi cadangan skali pun , Dorang tetap akan ubah ikut selera tekak depa

“ Awak tak lapar ke ?”

  • Kau tengah sedap drive , Dia tanya macam ni , Kau pun jawab .. “ Eh saya kenyang je “ Lepas tu kau pun buat macam takde apa ..
    Kau tengok lah satgi , Kau buat salah sikit punjadi besar

Makna nya dia tengah lapar , Berenti la makan

“ Awak tak nak keluar ke ?”

  • Sebenarnya dia yang nak keluar .. Kalau kau balas .. “ Hari ni saya nak rilek rilek je kat rumah ..”

Kau tunggu lah , Kau punya rilek kat rumah tu tak aman ..

“ Awak ada apa apa plan tak hari ni ?”

  • Kalau kau dapat soalan ni , Cepat2 cari plan .. Kau bantai la apa apa ke , Nak gi bengkel ke apa ..

Kalau tak , Hari tu penuh dengan plan die jer ..

Sila hadap …

Benda boleh lurus , Nak pusing jugak tu yang hairan ..

Apa lagi soalan pusing yang ada ?

Cuba share skit ..Biaq kami faham

Apa Pendapat Anda?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.