BAHANA FAKE BRACES

BAHANA FAKE BRACES ..

Jangan Main Main dengan fake braces !

Fake braces ni bukan sekadar aksesori kosmetik yang korang suka suka boleh pasang .

Yang tukang pasang fake braces pun bukan doktor bertauliah

semuanya menyamar jadi dentist

Tak check dulu keadaan gigi sebelum pasang .

πŸ‘‰πŸ» Perlu tampal dulu ?
πŸ‘‰πŸ» Perlu Cabut?
πŸ‘‰πŸ» Tahap kebersihan gigi?
πŸ‘‰πŸ» Keadaan gusi ?
πŸ‘‰πŸ» Faktor lain seperti Masalah Medikal ? Anemia / Hypocalcemia / ?

Nak Tau apa jadi pada patient ni ?

Fake braces yang di pasang hampir setahun lamanya ..

Tak sangka .. Semua gigi dah longgar dan rosak

Solusi – Mungkin pesakit memerlukan gigi palsu secara keseluruhannya …

Sayangnya , Pesakit masih muda lagi ..

Bayangkan masa depan dia

Say No To Fake Braces !

Kalau korang ada jumpa orang yang tak bertanggung jawab pasang fake braces ni ..

Boleh complaint terus ke KKM

Klik Link di bawah untuk tonton video

View this post on Instagram

What are fake braces? πŸ€” Fake braces are the non genuine-liked braces( fixed orthodontic appliances) which are fixed to the teeth. They look similar, however fake braces are not functioning as the real ones. Are the fake braces dangerous? 😱 Of course they are.This is because the components of the fake braces are unknown whether it is safe for health or not. The tools for fixing the fake braces are not sterilized like when is was done at the dental clinic Do the fake braces give any effects to the teeth? 😱 Of course. The stain from the glue can eroded on the tooth surfaces of the teeth. Dental caries and bleeding gum can occur because there is no explanation on how to take care of the teeth after the fitting. Oral hygiene instructions are not given to the fake braces buyers. Moreover, fixing the fake braces in some way can cause movement of the teeth.There were some reported causing teeth mobility and almost extruded from the gum 😣 Jika anda salah seorang pemakai fake braces, boleh segera buat temujanji dengan kami ya πŸ˜‰ ☎️03-6144 0600 πŸ“ž 016-233 0690 Operation hours Weekdays 10AM-10PM Weekend 10AM-6PM #medissa #medissakotadamansara #dentalcare #saynotofakebraces #bracesmurah #kotadamansara

A post shared by MEDISSA KOTA DAMANSARA 🦷 (@medissaclinic) on

BAHANA FAKE BRACES ..

Apa Pendapat Anda?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.